Хиалуронова киселина PDF Print E-mail

Стареенето не може да бъде спряно, но съвременните открития ни предлагат все повече възможности да запазим младежкото излъчване за по-дълго време.


Хиалуроновата киселина е най-ефикасния и безопасен метод в борбата със следите на времето. С нейна помощ се постига дълготраен ефект на подмладяване на кожата и натурална красота.

 

Хиалуроновата киселина е един от най-разпространените полизахариди, синтезирани от организма. Главен компонент на съединителната тъкан, заедно със свързаните с нея белтъци тя изгражда основата на междуклетъчното вещество.

 

Благодарение на спираловидната си структура тя играе ролята на "молекулярна" гъба и привлича 1000 пъти повече вода от собственото си тегло. По този начин поддържа оптималния хидробаланс на кожата, повишава еластичността й и забавя процесите на стареене.

 

Хиалуроновата киселина е отговорна за запазването на влагата в кожата. С напредването на възрастта обаче синтезирането й драстично намалява, като в същото време се ускорява нейното разграждане.Вследствие на тези процеси кожата губи тонуса си, обезводнява се и повяхва, появяват се фини линии и бръчки.

 

Филъри (пълнители) с хиалуронова киселина се прилагат за корекция на формата на устните, някои несъвършенства и асиметрия, запълване на малки, средни и дълбоки бръчки, оформяне контура на лицето, неоперативен лифтинг.

Продължителността на процедурата е около 15-20 минути. Филърът се въвежда на малки порции под кожата със спринцовка, снабдена с фина игла. Частичките на пълнителя по естествен начин се "вграждат" в кожната тъкан, без да възпрепятстват свободното преминаване на хормони, кислород и други жизненоважни вещества.

 

Средната продължителност на пълнителите е между шест месеца и година. Понякога може да е повече или по-малко - в зависимост от типа кожа, третираните области, количеството на препарата и техниката на поставяне.

 

Процедури

 

• Уголемяване на устни – 385 лв.

• Попълване на повърхностни и умерено изразени бръчки в областта на лицето – 350 лв.

• Попълване на дълбоки бръчки и фино контуриране на лицето – 380 лв.

НОВО – Биоревитализация – подмладяване, изглаждане на повърхностни бръчки, подобряване на цвета и еластичността на кожата. Биоревитализацията освежава кожата, възстановява жизнеността и подобрява текстурата на увредената, груба, дехидратирана и остаряла кожа – 280 лв.

 

Консултацията преди извършване на процедурата е безплатна и препоръчителна!

 

Снимка: prlog.org

 
 
© 2018 „Медика 3”
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.