Повече блясък във вашата усмивка PDF Print E-mail

 

В наши дни бързо развиващата се естетична стоматология прави повечето посетители на зъболекарските практики не само пациенти, но и клиенти. Клиентите искат перфектно подредени и блестящи зъби, напълно осъзнаващи важността на красивата усмивка.


Естетическата стоматология започна от филмовия бизнес в Холивуд, но в края на ХХ век пакетът от козметична стоматология е достъпен и за обикновените хора, не само за звездите. Пакета от естетични услуги става все по-голям и по-голям.


Зъбните бижута са най-модният клон на стоматологията – тези специални художествени ефекти добавят малко магия на вашата усмивка.


Процедурата е проста и се извършва от зъболекар. Безопасна е за здравето на вашите зъби. Бижутата са обикновено със синтетични диаманти. Поставянето на такова зъбно бижу не изисква загуба (изпиляване) на здрава зъбна тъкан. Диамантите се поставят със специално безопасно лепило. Повърхността на зъба се почиства и полира предварително, така че да гарантира дълготраен резултат. Бижуто стои на вашата усмивка три – четири месеца в зависимост от вашия дентин и емайл.

Ние ви предлагаме прецизно и безупречно качество. Работим за вашата самоувереност, така че ако искате да добавите малко магия към вашата усмивка – свържете се с д-р Тодорова.

 
 
© 2018 „Медика 3”
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.