Американският метод за избелване PDF Print E-mail

Американският метод за избелване ви предлага един утвърден, евтин и сигурен начин за по-ослепителна усмивка. Ние ви предлагаме една нова избелваща система, където процедурата по избелване се контролира от зъболекар.


преди

след


Процедурата си изпълнява от зъболекар. Зъботехникът изработва индивидуални силиконови ванички (шини), които не са агресивни и не причиняват кървене на венците или клатене на зъбите. Ваничката се запълва с активна субстанция, чиято консистенция не й позволява да се разлее в устата. Пациентът се сдобива с ванички и четири спринцовки с гел. Ние ще ви инструктираме как да поставите ваничката над зъбите, как да я запълните с гел и как да се грижите за ваничката (шина).


Ден и нощ

 

преди

след


Пациента прилага този метод в къщи. Обикновено ваничките се поставят през нощта по време на сън. Ако не се притеснява той може да ги носи и през деня.


Система за избелване на зъбите


Зъболекарят контролира избелването на зъбите. Не купувайте случайни или домашни продукти. Те могат да бъдат вредни за вашите зъби. Използвайте само разпространяваните от зъболекарите зъбни избелващи системи.


Цвета на зъбите


Цвета на зъбите е генетичен и индивидуален. Той зависи от вашата възраст, структура и качество на емайла и дентина. Причините за потъмняването на зъбите могат да бъдат вътрешни и външни (някой фактори като кафе, чай и тютюн също променят цвета на зъбите). Тези оцветявания и петна не могат да бъдат премахнати с избелващи пасти, прахови, устни води.


Ефективен и сигурен


Ефективен и сигурен начин за по-блестяща усмивка. Системата за избелване на зъбите няма странични ефекти (като кървящи венци, разклатени зъби), няма чувствителност към субстанцията, разрушаване на структурата и качеството на зъбите. Комбинира здрави зъби и привлекателна усмивка.

 
 
© 2018 „Медика 3”
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.